Mertcanbusekarakaya Ya kızlar benim ikizler bir cinsiyet göstermiyor 15+1 e girdik yarın randevumuz var dua edin artık yarın öğrenelim meraktan ölücem ya ☺️😂😭🙏🏻👼👼😍♥️
Pinkyy Mertcanbusekarakaya canım benim inşallah yarın öğrenmiş olursun cinsiyetlerini,sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi
yavrularim2019 Mertcanbusekarakaya 32. Haftamdayim daha cinsiyetlerini bilmiyorum her ay değişiyor 😂😂
Hamcey Rabbim hayırlısıyla öğrenmeyi nasip etsin bende 15+4 deyim 11.haftada bir tanesini öğrendim öbürü hala göstermiyor.
Mertcanbusekarakaya Hamcey ya benimkiler çok aşırı hareketli yarın 3. Kere gidicem 😂😂 bakalım nolcak 🤷🏼♀️ İnşallah gösterirler ☺️ Biri gösterse en azından birşeyler alsam 🥺 ya acaba çikolata yesem mi ki gitmeden önce ☺️
Mertcanbusekarakaya Nisanurr gitmeden önce mi yiyim yoksa o dakika mı yesem hangisi daha etkili olur 🥺
Krasivyy Mertcanbusekarakaya ben 17+4 te öğrendim canm muayeneye girmeden önce çikolata meyve suyu iç
Krasivyy Mertcanbusekarakaya benm 2 deydi randevum 1 buçuk gibi giderken arabada yedim işte yarım saat falan önce