Mlk2304_ Arkadaşlar bebek hareketleri ne zaman düzene giriyor tam olarak yarın 28 haftalık oluyoruz ama bir gün hareketli ise bir gün bi kaç defa hafif kıpırdama dönme var. Kız bebek diye mi nazlı bilemedim, tecrübeli yada aynı durumu yaşayan var mı acaba
Edos1212 Mlk2304_ bende 24 haftaligim bı gun baya içimde kıpır kipir net hissediyorum ama bi günde hiç hareket hissetmiyorum iki gündür hareketlerini hissetmiyorum mesela çok küçük bı iki defa anca hissediyorum. Korkuyorum hareket etmeyince 🥹
Mlk2304_ Edos1212 Valla o haftalarda bizde öyleydik , 28 olduk hala öyleyiz. Dün akşama kadar kıpır kıpırdı , bugün ise çok nazlı 🥹 Akıl sağlığımızı kaybetmeden , sağlıkla kucağımıza alsaydık bi hayırlısyla 🥹
Edos1212 Mlk2304_ gerçekten oturup ağlıyorum hissedemeyince rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🥹🙏
Didemm91 Makat geliş duruyorsa yani doğum pozisyonu almamışsa öyle hissetmeniz normal. Ben de öyleydim şu an 31 haftalık düzenli şekilde hissediyorum. Yine de takip etmeye devam edin.
Mlk2304_ Edos1212 Ağlamayın, kendinizi daha çok strese sokup bebekte etkilenebilir 🙏🏻 içiniz rahat etmesi için Sağlık ocağında kalp atışını dinleyebiliyorsunuz , aile hekiminize gidip🌸
Aceylanayca Mlk2304_ başı yukarda popo asagıda demek doğum kanalına ilk popo girecek şekilde duruyor demek benimki de dönmedi makat gelişli duruyor ısrarla 34. Haftadayız
Mlk2304_ Aceylanayca öğrenmiş oldum teşekkür ederim 🥰 Sanırım bebişlerimiz nazlı ve keyiflerine düşkün gibi🤭