Ceviz6550 esmerrmm doktorum gerek yok dedi değerlerim normal sağlıklı beslendigin sürece problem yok dedi hergun duzenli fındık yada ceviz yememi istiyor özelikle dengeli besleniyorum bende şuan için herşey yolunda
Serendipity16 MelteM2cck hamilelik istediğim için ben 1 senedir içiyordum yeni bıraktım fazla gelmesi kötü olmaz dimi
MelteM2cck Serendipity16 1 senedire ne gerek var ki. Bende çocuk yapmaya karar verdiğimde 2 hamileligimde de, hamile kaldıktan sonra içmeye başladım. Siz isterseniz doktorunuza sorun
Serendipity16 esmerrmm doktor multivitamin olarak vermedi d vitamini ayrı b12 sprey ayrı magnezyum ayrı içiyorum 18. Haftada falan kan hapı verecekmiş kan ilacını biraz geç verdi gibime geldi ama kan değerlerim iyi herhalde. Multivitamin birden içince belki ağır geliyordur
Serendipity16 MelteM2cck hamilelik istiyorum dediğim an folik asit verdi her doktor hamilelikten önce 3 ay kullanılmalı dedi bi düşüğüm oldu ondan sonra tekrar kullandım folik asit değerime baktı sorun yok dedi ama bilmiyorum
MelteM2cck Serendipity16 şu an hamile misiniz. Hamileyseniz eğer folik asit değerleri yeterli ise kullanmayın derler zaten. 9 ay boyunca kullanılan bi vitamin değil ki zaten ilk 2 yada 3 ay icmenizi istiyorlar
Serendipity16 MelteM2cck hamileyim 15 haftalık bıraktık zaten anlatmak istediğim şuydu hamilelik öncesi kullandım toplam 1 sene oldu yani hamilelik öncesi hangi doktora gitsem direkt folik asit verdi bi düşükte olunca sürekli kullanmış oldum doktora söylediğimde bi sıkıntı olmaz dedi gerçi
isum K-Canseven folik asit zaten folatın yapay formudur, metil folat formatını kullanmalısınız bu doğal formudur, ve bebeğe çok yararı var, folik asit yapay olan formu zaten şimdi bir çok doktor da yazmıyor metil folat formunu veriyor
MelteM2cck Serendipity16 doktor sıkıntı olmaz dediyse olmaz ki zaten. Doktor sizin tahlil sonuçlarınıza göre konuşuyor merak etmeyin içiniz ferah olsun
Kardy Ben folik asit kullanmıştım. Şu anda 15+4 gynoferin diye bir demir ilacı verdi. Bir de d vitamini kullanıyorum. Ara sıra sancım oluyor diye magnezyum vermişti harici bir şey kullanmıyorum.
Sergul1425 K-Canseven folbiol marka tetikliyor ama diğer markalar da sıkıntı yok eğer öyle olsa doktorlar neden gebelik öncesi versin ki bn ocean methyl folat kullanıyorum içeriği çok iyi pregnom omega 3 multivitamin de alıyorum bebek bizden besleniyo hepsini vücut karşılayamaz bnce her duyduğunuza inanmayın belki bizler folik asit almadık ama eskiden bebek ölümleri de çok fazlaymış