_ruyaninannesi_ Nurov 😂😂😂 bn bazen kitap kokusu istiyorum ama hiç yemedim sen baya baya kalem yedin 😂😂😂
_ruyaninannesi_ hayalim35 bn en çok kayanama güldüm getirmeseydin demedimi adama oda bilseydim başıma bu geleceğini tövbe etti 😂
Egemoms1303 _ruyaninannesi_ şırdan mı yapıyor acaba 😂 yada Adana yolunda alıp gelcek 🤭 Ay şaka bi yana cidden gitmiş yaa 🥰
_ruyaninannesi_ Egemoms1303 gitmez o kadar bence çünkü araba yok yol Uzak benim sakinliyimi bekliyor dur bir yerde arıyorum cvp vermiyor her yer kapalı dir tahmin etmiyorum
_ruyaninannesi_ _ruyaninannesi_ bu etiketi yapandan Allah razı olsun buradan slm iletiyorum kocam kayboldu adam eve gelmez artik😂😂😂
_ruyaninannesi_ Egemoms1303 zararsız ya adam ankara soğuk üzüldüm ben biraz havaya kaçtım sanki daha yok gelmedi 😂
Nzlcncncn mervemurat16 ay gülmekten yarıldım 😂😂 eşime diyorum bana böyle bişey al iki tadı aynı anda versin gidip alayım mı diyor 😂😂 ne alacaksın diyorum bilmiyorum ki pamuk şeker alayım bari elmayla ye diyor 😂😂😂
Eymenmoms Pamuk ben yeni araba alalım dedim türüne girdi hurdasından vazgeçmiyor 😂 hayır altınımızda verecem yeterki al diyorum yok