Pamuk Şuan eşlerimize saçma sapan bisey aşerdigimizi söyleyelim tepkilerini ölçelim😂😂 Aldığımız cevapları buraya yazalım.
mervemurat16 Pamuk Şeymi desem acaba canım bir meyve istiyor ama yiyince pamuk şekerle elma şekeri tadını versin 😄
Deletedmom_110 Pamuk hahahaha mantıklı geçen ay yaşadık bunu😂😂erken gebelik testi falan aldı skjsjsjd
Blackatlas Bi şekilde gider bulur alır kırmaz yormamayım simdi ben😂 baska konularda eksileri vardır ama böyle seyleri yapar sağolsun
Pamuk Blackatlas Benim ki de sürekli bsiey işte getireyim der sagolsun.Sadece saçma şeylere tepkisini merak ediyorum😂😂
Egemoms1303 Pamuk derken aşeriyormuşuz 😂😂 ama benim koca uyanık yazın yaz meyvelerini buzluğa koydurdu 😂😂 şimdide kış meyvesi hep var 😂 bakalım kızlardan neler gelecek 😁
Egemoms1303 Elo__35 dendeeee yarın alıp yicem valla 😂😂 kocama kiyamadim ama nedense bi istedim çayla böyle 😂😂
Nzlcncncn mervemurat16 ay gülmekten yarıldım 😂😂 eşime diyorum bana böyle bişey al iki tadı aynı anda versin gidip alayım mı diyor 😂😂 ne alacaksın diyorum bilmiyorum ki pamuk şeker alayım bari elmayla ye diyor 😂😂😂