Ftrhn Varmı benim gibi adete bir gün kalanlar. Durumlar nasıl ? Ben dün test yapmıştım bir şey çıkmadı sanki var gibiydi de yok gibiydi de anlamadım. Ufaktan adet sancısı gibi karnım ağrıyor bekliyorum
beyzosunmelegi Ftrhn ikisinin de belirtileri çok benzediği için anlamamak çok normal. Sabah ilk idrarla yapın bence. Ben 4 gün gecikince yapmıştım çünkü. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Busraoz Ftrhn Benim de yarın bat🙈 Pazartesi kan vereceğim. Ben test yaptım silik çift çıktı bakalım🤷🏻♀️
Ftrhn beyzosunmelegi bugün olmam gerekiyordu hala olmadım. Heh oldum herhalde diyorum ağrı giriyor. Sonra tekrar geçiyor. Bakalım beklicem yarına kadar bidaha test yaparım eğer olmazsa. İnşallah
Kevserblt Ftrhn ayy bende aynı durumdayım olmadım bakalım pzrtesi test yapcam inşallah hamileyizdir💐😄
Ftrhn Kevserblt ben de olmadım olursa 3. Gebelik benim bi oğlum var bir de düşüğüm inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Busraoz Ftrhn ben bugün de test yaptım hahah pozitif çok daha belirgindi. Yarın kan değerinden belli olur takribi ne kadar olduğu. Siz test yaptınız mı?