Semakutlu40 Arkadaşlar doğumdan sonra kolay olsun diye neler yaptınız hazırlık yapacagim da ❤️❤️ Yeşil fasulye Biber Domates Mantı yaptım koydum
eminebzkrtt Semakutlu40 menemenlik, yeşil fasülye, biber, domates, nohut, yaprak sarması, lahana sarması, közlenmiş patlıcan, haşlanmış bezelye 🙈 canım çeker diye pizza yapıp attım falan😅
Yaprakdokumuseverr Semakutlu40 doğum sonrası değil ama hep ani misafirim gelir diye doldururum buzluğu Normal börek+sigara böreği Lahana+yaprak sarma Fellah köfte Mantı(hazır) Poğaça(pişirmeden)
Kbrnrkl Semakutlu40 zeytinyağlı yaprak sarması sardım koydum 2 kutu 2 borcam cevizli tereyağlı kadayip sardım Elmalı kurabiye yapacağım Tuzlu kurabiye yapacağım Poğaça yapacağım bide Yazdan bamya yeşil fasulye dolmalık koymuştum
Birannis Mantı 3 çeşit kurabiye sarma sigara böreği yazdan da dolmalık biber temizleyip koydum çıkarıp doldurması pratik oluyor yedil fasulye kavurup koymuştum birde karniyariklik kızarmış patlıcanım da var
Yaprakdokumuseverr Semakutlu40 iç harcını koydum yuvarladım birbirine değmiycek şekilde kutuya koydum ara katlara da yağlı kağıt yapışmasınlar diye
Kbrnrkl Semakutlu40 çiğ koydum. Ikram edeceğim de pişirip şerbeti de soğuk olacak şekilde döküyorum miss 🤗👍
Ceviz6550 Semakutlu40 daha yapmadım ama annem ile birlikte Yaprak sarma Kurabiye Börek yapicaz birde elmalı turta harcı koydum dolaba onu da milföy e sararim diye mantı da hep hazır kullandigim için hazır mantı alıp atarım dolaba
Yaprakdokumuseverr Mlsabra dediğim gibi mayalıyorum içlerini dolduruyorum aynı pişmeye hazır olacak şekilde donduruyorum