User22 33 haftamdayım 3 haftadır uyku düzenim çok bozuk geceleri uyku tutmuyor sabahları ise akşama kadar uyuyorum doktorum bi gece sabahlayıp uyumamamı söyledi ama gündüz uykuya direnemiyorum. Şuana kadar da erken yatamıyodm en erken 2 ama şuan sabahlıyorum ilk zamanlr mide bulantısı yanması şikayetlerinden uykum düzensizdi gündüz de fazla uyumazdm 11 12 de kalkardm ama şuan uyku girmiyo gözüme zorlasamda sık idrara çıkma hzuursuzlk vucut ağrısı müsade etmiyp uyumama ama gündüz alarm kurmasam akşma kadar uyuyorum sizde durumlar nasıl uykumu nasıl düzene sokabilirim Gündüzde uykuya çok direnmek istemiyorum iyi geliyo çünkü ve doğuma az kaldı bol bol uyumak istiyorum
Mineartcc Ben 19. Haftadayim, bir kaç haftadır uykum çok düzensiz karnıma dikkat etmek için dönerken istemsizce uyanıyorum, karnım acikiyor ona uyaniyorum, tuvalet için uyaniyorum. Daha 2.trimester böyleyken 3.de ne olurum Allah büyük:)
Sule0927 Ben de 36. Haftadayım ve aslaa uyuyamıyorum gece bazen 4 bazen 5i buluyor çok düzensiz çok sabah da erkenden uyanıyorum nolacak bilmiyorum