seweyt kızlar 5+5 haftalik gebeyim ev isi bitmiyor çocuktur yemektir neyse bugün banyo yıkadım domestosla sıkıntı olur mu başım ağrıyor midem bulanıyor
Ilba_34 seweyt ben hamileliğimde hiç kullanmadım domestos zaten çok fazla kimyasal içeriyor cifle banyo temizliğini yapıyorum dikkat edin daha çok erken hamileliğiniz
Alexab seweyt tam mide bulantısının başladığı haftadasınız ben domestosla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Sule0927 Bana çok saçma geliyor bunlar 36 haftalık hamileyim ve her zaman domestos kullanırım hiç bir şey olmadı
Kelebekmisaliihayat seweyt bir şey olmamıştır umarım, temiz hava soluyun. Çamaşır suyu normalde de zararlı, bu dönem özellikle biraz uzak durun. Ben hamileligimin başından beri kullanmıyorum.
Esmam_ela25 seweyt bişey olmaz ben direk Çamaşır suyunu kullanıyorum başka türlü içim rahat olmuyor 🥴
Myrs2 Ben hergun camasir suyu domates kullanırım bisey olmadı kokuya çok maruz kalmayın sıkıntı olmaz çok rahatsız oluyorsanız maske kullanın
Boncukk123 seweyt geçen gün kireç sökücü kullanmıştım başım cok ağrımaya başladı öksürdüm nefes nefese kaldım mide bulantısı yaşamadım hemen çıktım dısarı nefes aldım bol bol bide ben yoğurt yemiştim canım nolur nolmaz istersen acile gidip bi hava takıl
Canann1601 seweyt kız ben 36 haftalık hamileyim bugün domestosu yariladm resmen mutfak banyo yerler her yerde kullandım. Kullanırken bulunduğum yeri havalandırmaya dikkat ettim uzun süre solumamaya dikkat ederseniz bir şey olmaz
Bburrcu seweyt bencede hamilelıkte ola bılen bulantılar baslıyo olabılır de sen yınede ayran yoğurt iç ye canım
ASE6154 seweyt temiz havaya çıkın birde yoğurt yiyin bende bugün mutfağı banyoyu çamaşır suyuyla kırkladım, ama mutlaka kağı pencere ne varsa açıyorum yaparken
Deli_hatun_7 seweyt kokusu dokunuyor bende kullanıyorum eğer kendımı kötü hissettıgım olursa direk yoğurt yıyorum ıyı gelıyor