tatlibebegim_ gulruba bende yarın gidecem 17+6 ama ultrasonda 1 hafta önde gözüküyor böyle poz versin amin😂
gulruba Pamuk yüzü hafızama kazındı ondan başka bişey düşünemiyorum 😂😂 keşke fotoğraftan pat diye çıkarıp alabilsem😂😂😂
Pamuk gulruba Bende geçen gittiğimde sırtını dönmüş oturuyordu.Bagira bağıra dedim sen orda oturup napiyorsun doktor deli sanmistir😂😂
gulruba Pamuk İnsan heyecanına engel olamıyor😂😂😂 doktor gülme hareket değiştiriyor hemen diyor ama bunu görüpte insan nasıl kendine hakim olsun
gulruba tatlibebegim_ çok amin ♥️♥️♥️ çok güzel bir duygu insanın içi içine sigmiyor ben yüzünü görücem diye heyecandan 4 bardak su içip girdim içeri 😂😂😂
gulruba enharserap Evet detaylı ultrason yapıldı tüm organlarina bakıldı daha sonra renkli ultrasonla aldık bu görüntüyü 😇
Mineartcc gulruba kendiniz mi istediniz renkli olarak gösterip vermelerini ? Çünkü detaylida her hastane renkliyi vermiyomus
gulruba Pamuk bana da öyle geliyor sanki doğmaya hazır gibi ama zamanın da gelsin tabiki de teşekkür ederiz♥️♥️♥️
gulruba Mineartcc özel klinik olduğu için veriyorlar devlette vermiyorlar diye biliyorum ama telefondan bı fotoğraf çekmeye izin veriyorlar eltimden biliyorum o devlette yaptırmıştı