Babyy21 Merhaba arkadaşlar 29 haftalığım az önce baza kaldırmak durumunda kaldım. Biraz belim ağrıdı gibi. Korktum sıkıntı olur diye 😥😥
yagmurrrra Babyy21 3 aylığım 10 kilo oğlum devamlı kucağımda ikizlere hamileyim allaha emanetiz valla
Ozge4154 Sedefhayri canım ben hep yaptım o dediklerini ama bana olmadı diye sanada olmaz değil dikkat et lütfen ben çok iş vs yaptığım için erken doğum riskim var 34+1kdr geldikl
Babyy21 Ozge4154 yaa inşallah zamanında kolay doğum yaparsınız 🤲🏻 bende ilk defa yaptım ama mecbur kaldım
Nurov Ya bende oğlumu kaldırmak durumunda kalıyorum 16-17 kg ve daha çok yeni hamileyim 1 buçuk aylık, korkuyorum ilk üç ay riskli diye ama napim mecbur kalıyorum arabasına koyup indirirken falan o da onun harici kaldırmam da işte aklım kalıyo böyle de
Babyy21 Nurov haklısınız insan mecbur kalınca yapmak durumunda kalıyor. İnşallah bişey olmaz. Ama sizin çok yeniymiş tam hassas aylar dikkat edin yine de
Gulden- Ben 2 kıloluk alışveriş posetını taşırken bıle endışelenıyorm en ıyısı hıc bıseye ağır olan dokunmamak canlardan daha onemlı degıl