12hafsagunkokkaya96 Dryakrdg incir yiyebilirsiniz ya da kayısı iyi gelirmis kabızlığa aile hekimi öyle söylemişti üzerine su iç yedikten sonra etkisi olurmuş geçmiş olsun
rumeysattnc Dryakrdg 32 haftalık hamileyim ilk hamileliğimde kullandım şimdide kullanıyorum bnm doktorum hergün bir ölçek olmak üzere izin verdi
Elfselm Dryakrdg bende kullanıyorum sanırım Demir ilacından hamileliğimin başından beri kabızlık sıkıntıydı ama şurupla rahatladım
TgbHmz Dryakrdg Bence yoktur olsa doktorum yazmazdı diye düşünüyorum 😊 ben doğum yapalı 3 ay oldu çok şükür doğumdan sonra da bir süre devam edıyor kabızlık demir ilacı yapıyorru bana kayısı incir bir süre sonra fayda etmedi
Dudu123 Benim doktorumda yazdı kullanınca ise yarıyor ama çok karin agrisi gaz yapıyor aç karnına kuru kayısı hiç fayda etmedi bende
YeniGelinMeselesi Bende kullanıyorum zaten normalde bağırsaklarım yavaş çalışır hamilelikte iyice kabızlık başa bela bende 3 günde bir 1 ölçek içiyorum işe de yarıyor yoksa tuvalete gitmek çok büyük sorun benim için
_Tazeanne Gebeliğimin başından beri kullanıyorum çok zor durumlarda almak zorunda kalıyorum hiç bir zararı yok bitkisel
Dryakrdg Teşekkür ederim hanımlar bende de kayısı incir fayda etmediği için basura çevirme durumda olabilir diye sağlık ocagindan yazdılar alıp kullanayım o zaman bende
Yigit_Yagiz_Moms Dryakrdg Ben kullanıyorum demir haplarından dolayı şiddetli kabızlığım vardı çok şükür geçti