Fatmaaa95 Selamlarrr, 18+2 günlük hamileyim, karnım henüz büyümedi normal mi? Ve hareketleri tam net ne zaman hissedebilirim acaba bilenler aydınlatırsa çok sevinirim 🥰
merylii_ Fatmaaa95 böyle arada post açıyorlar göbüşlerle ilgili valla herkesin 18-20 den sonra çıkmaya başlamış bizim 13-14 de belliydi şuan 15+6 daha da belli gerçi ben 4 ayda 10 kg verdim belki ondan çabuk belli oldu bilmiyorum ama benim erken çıkmış
ElifKarata Fatmaaa95 valla benm şuan bile bol giysem anlaşılmıyor 🤣🤣🤣 30.haftamdaym ama 24.haftadan sonra net belliydi benm
Zeehraaaa Herkesin karın yapısı farklı mesela ben zayıfım karnım aşırı belli oluyor 18+5 Bide sivriiii🤣
Nurov Ben daha 1 buçuk aylığım normalde göbeğimi çekerek yaşadığım için şimdi bebek var diye salınca göbeğimle tanıştım görenler hamile olduğumu anlıyodur ama o göbek🤣
Emineelvin mavibirruya selam kızlar bende 13haftam doldu göbeyim yok kendim bile korkuyorum amma şükür sağlıklı veb işim🙏😌🥰şimdi sizin konuşmanızdan 18haftayı bekleyiyim😁😂ilk olunca çok heyacanlı oluyor insan korkuyor😊
Elo__35 Fatmaaa95 24 haftalığım hamile taytı ve üstüne bol sweatshirt giyindiğim için belli olmuyor dışarda son 2 haftadır büyüdü karnım zaten