Ecexxxxxx Deletedmon_98 aaa var evet bende görüyorum çok sevindim 💘 tebrik ederim kuzum yarında yap ilk idrarla daha da koyulaşma olur ptesi de kan verirsin 😍😍
Deletedmon_98 Ecexxxxxx inşallah canım benim yarın felan koyulaşırsa pazar vermeyi düşünüyorum bakalım ❤️çok teşekkür bebeğim
Ecexxxxxx Maşallah diyim bu ay grupta sık gördüğüm herkes ikinci çizgiyi gördü artık darısı ben ve benim gibi bekleyenlerin başına olsun lütfen 💘💘 yeni hamişlerim bize de dua edin 🙏🏻🙏🏻
Deletedmon_98 Ecexxxxxx İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun netleşsin tabiki dua edicem bol bol hemde ❤️
Kivircikkuala Deletedmon_98 bizim de 24.12.2015 sevgililik yıldönümü nasip olur da hamile kalırsam o tarihte kalbini duyarız diye düşünüyorum 🥹❤️
Deletedmon_98 1prensesannesi__ 😂😂 ilk idrarla yapsan direk çok çıkacak kıpkırmızı sabah yap artık yarın bi 😂
1prensesannesi__ Deletedmon_98 yok kiz dur bi tane test var ucuz degil surekli alamam 😂 pazartesi yapiym diyorum gecikme günü daha koyu cıkar hem sabah ilk idrarla yaparım
Minikkelebegim13 Deletedmon_98 Dualarımlarım seninle canım Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🏻 sende bana dua et inşallah banada nasip olur🌸 senin bat ne zamandı yakındı tarihlerimiz ben test yapmadım henüz bat 6 benim
Minikkelebegim13 Deletedmon_98 inşallah giderek koyulaşır canım🌸 bende test yaparım belki hangi marka test kullandın canım bende prodictor varda mevcutta