edaozkyyy Deletedmon_98 ama bebeğim kapağını kapatınca bir şey yok içini açıp bakıyorum bir şey yok flaş tutuyorum yine bir şey göremiyorum birde hemen çektim bu resmi testi yapar yapmaz sonra renk verdim işte
Deletedmon_98 edaozkyyy benim attığım ilk posta bak bunun postuna bende efektle belirginleştirir çizdim görsünler diye yani bence direk yarın sen bi test yap at bize yine aynı böyle yap efekt yani sonra kan vermeye git bi ben bariz görüyorum hatta istersen konu aç tek görem ben değilimdir
edaozkyyy Deletedmon_98 ama askım şimdi de çektim resim flaşla, renk verdim bir şey gözükmüyor testler benle oyun oynuyor resmen
edaozkyyy HelloooMomy ilk freely testi yaptım kaset onda pozitif çıktı kuzum ama erken gebelik testine bakıyorum bir şey yok böyle içini açıp efekt verdiğin zaman belli oluyor
edaozkyyy HelloooMomy bilmiyorum ki kuşum çünkü eylülde kimyasal gebelik geçirdim Kasım 12 regl oldum ama adet uygulamasına göre de aralık 15 olarak gösteriyor
HelloooMomy edaozkyyy bende Ekim’de kürtaj oldum boş gebelikten. 10 Kasım’da regl oldum. 8 Aralık’ta regl bekliyorum. Gebelikten ümidimi yitirdim 🥲 Eğer normalde regl düzenli ise bence kendi duzeninizde devam eder artik
edaozkyyy HelloooMomy yani şöyle düşük yapmadan önce her ayın sonlarında olurdum sadece 1-2 gün oynardı ama düşükten sonra hormonlar değişiyor ister istemez 3-4 gündür ara ara karnım ağrıyor kuşum sanki adet olacakmışım gibi :(
edaozkyyy HelloooMomy ay yok canım ya en iyisi adet geciktiği zaman test yapmak çünkü stres çok kötü bir şey gerçekten hem üzülüyorsun hem ağlıyorsun ben bugün aynı böyle oldum resmen stres yaptım üzüldüm ağladım 🥲
HelloooMomy edaozkyyy Aşkım benim 15 gündür ağrıyor 😂 Ama bu da regl belirtisi olduğu için ben bu ay biraz umutlanmistim. Bu sabah test yaptım Reglme 4 gün kala negatif çıktı umudumu kestim. Ama bu kasık agrisi da bir belirti. Regl diye düşünme. Tarihin yaklaşınca test yap belki vardır 💕
HelloooMomy edaozkyyy yaaaa aglamaaa ☹️ bende bugün çok üzüldüm ama onun en doğru zamanda geleceğine kalpten inanıyorum. 🤍
edaozkyyy HelloooMomy bundan 1 hafta önce belim kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyordu gerçi göğüslerim hala öyle uçları çok acıyor ama artık ümitlenmicem yeter aşko 😂
edaozkyyy HelloooMomy aslında bugün test yapmamın sebebi rüya görmüştüm bundan 1 ay önce, doktorumun bana sen ya 5 aralıkta ya da 5 ocakta hamile kalmışsın hatta kalp atışlarını falanda dinletiyordu bana ona istinaden bugün yapmıştım testi 🥹🥺
HelloooMomy edaozkyyy Tamam sen umutlanma ama üzülme de 😂💕 İnşallah o güzel haberini en kısa zamanda buradan duyarız 💖 Eğer unutmazsan o gün geldiğinde beni etiketle 🙏🏻💕