damlanur940 Kızlar Dün değerim 18′di doktor 2 gün sonra gel demişti bana ben dayanamadım bugün gittim. Değerim 37 olmuş hamilemiyim ? yada sağlıklı mı ?
Mozi1605 damlanur940 evet canm bu sonuca göre hamilesin fakat 2 günde bir devam et vermeye acele etme hergün verme 2 kat artış olması lazım allah sana bağışlasın :)
Sermec27 damlanur940 gayet güzel artmış iki günde artış normalde 36 olması gerekirken siz 1 gün sonra vermişsiniz 37 çıkmış şimdilik bir sorum yok inşallah daha da güzel artar 🤲🪻
Cmc1-kfkfk 2 günde bir değerimiz 2 katına yakın yükselmesi lazım diye biliyorum sizinde yükselme var hamilesiniz bence hayırlı olsun 🥰
momofmychildren damlanur940 kesin hamilesiniz ama değer çok düşük bu yüzden takibi önemli eğer sağlıklı bir artış varsa sıkıntı yok ama takip etmeniz lazım
BhrRzgr_06 Mervetunc21 bende ilk keseyi gördüm aradan 1 hafta sonra tekrar gittim hem bebeği hem kalp atışını gördük elhamdülillah çok şükür bu doktorları anlamıyorum niye açıklama yapmıyorlar insanlar celiskide kalıyor dinlenin stres yapmayın umarım sağlıkla ilerler ☺️💐
Mervetunc21 BhrRzgr_06 amin amin inşallah dua edin lütfen korku var endişe var doktor da bir şey demiyor lütfen dualarınıza beni de ekleyin 🙁🙁