Gkhnm97 Kizlar bugn gecikmemin 17. Gunu ilk geciktigi zamnlar kasiklarim cok agridi snra gecti test yaptim bi kac defa negatif cikti bugnde oglen kahverengi akinti geldi simdi gelmiyor ama adete benzer bseyim yok kasik agrisi falan yok acaba adetmi oluyrm yoksa bebek varda onunla ilgilimi yardimci olurmusunuz gec dollenmemi yasadim acaba
Selinnnce Gkhnm97 olabilir yerlesme kanamasi ama adet gecikeli cok olmus en dogru sonucu kan testi verir bence bi an once yaptir cnm
Krasivyy Gkhnm97 benm ilk gebeliğimde olmuştu o canm bi kaç damla böyle pas rengi akıntı gibi oldu kesildi sonra
Gkhnm97 Krasivyy anladim canim bndede şuan bsey yok adet olcagim zaman kasiklarim falan agrirdi adet olcam desem agri sizi da yok anliyamadim yerlesme tek gun geliyor heralde oylemi oluyr
Krasivyy Gkhnm97 evet canm bnm bütün gebeliklerimde öyle oldu 1 saat falan sürüp kesildi o da damla şeklinde kan testi yaptır bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz ☺️
Chanelmom Adetimden 2 gün önce bi kaç damla kan geldi.kırmızı değil,çok kahvede değil ama hamile değilim diye düşünmüştüm bir kaç kere daha böyle olmuştu. Sonra adet olmadım. 6.gün gecikmemde test aldım. 2.çizgi silik çıktı, sonra dr a gittim hemen. hamileymişim. Gebelik testin pahalı olanını al derim bir daha dene ve ilk idrarında dene