kdrm Mervemasal00 bende aynı durumdayım. Bir de vajina da sürekli batma hissi var sizde de oluyor mu acaba merak ettim
Afra1998 Mervemasal00 bn acayip derece de kilo aldım 46 ile hamile kalmıştım şimdi 70 kiloyum aslında bu durum hoşuma da gidiyor 😂 inşallah dogurunca fazla kilo vermem ama işte insan ağırlaşıyor da evi supururken nefes nefese kalıyorum
Eurydice Mervemasal00 ben de 35+4um 10 kilo aldım toplamda biraz fazla yürüsem yorulsam ağrılarım sancılar artıyor özellikle kuyruk sokumu ağrısı doktor istirahat verdi zaten
27mart kdrm sizin normal mi bilmiyorum ama benim her an doğurma ihtimalim var bebeğin başı kanalda ve çok aşağıdaymış😂
Mervemasal00 Afra1998 ben ilk hamileliğimde. 48 kilo almıştım 50 ile hamile kalıp 98 le girmiştim doğuma bunda da çok korkuyordum o kadar alırım diye duam için 14 aldım buna da şükrediyorum 😂😂
kdrm 27mart kız yok planlı sezaryen olacağım Allah nasip ederse ama pazartesi kontrolüm var soracağım
Dileksue Mervemasal00 bende 34. Haftadayım berbat haldeyim kalkmak istemiyorum halsizim yorgunum hep uykum var geceleri uyuyamıyorum sabahları kalkamıyorum