lylplt Kızlar bebeğim şuan 35 haftalık 2350 gram ama doktor haftasına göre kilosu az dedi erken doğum riskim var kilo aldırmak için ne yemem gerekiyor
Mrvcakatt lylplt sekerin yoksa muz , cig badem kabak.cekirdegi sut , gunde 2 yumurta ,.tahin pekmez , ev yapimi yogurt. Et tavuk balik. Butun bunlari sirayla yiyorum kilosu iyiydi ama 28 29 hatalikken gittim 32 oldum kilosu kac bilmiyorum
Pempecikk lylplt Ben 34 haftalıkken gittim 2420 gr dı kilosu gayet iyi dedi. Arada bi hafta farkı da yok ki size neden az dedi
Mervekipk lylplt benim de çok düşüktü ama çok şükür bir haftada 600 gr alıp düzeldi et balık tavuk haftaya bu üçünü ye bol su iç sabah ilk kalktında ceviz muz bunları ye sonra yumurtalı bir kahvaltı ve ara öğünleri eksik etme meyve den kesme kendını süt yoğurt ekle ve çok duyulmasa da kuru bakliyatlarda işe yarıyor birde sağlıksız gelebilir sana ama nesquik güzel kilo yapıyor
Iremkoko lylplt bende 37+2 de 2600 dedi gayet normal dedi ama bence az ya cok üzüldüm haftaya dogumum var inşallah alır bende sürekli muz yiyorum imom kullanıyodum bırakmıştım son hafta içiyorum hep kilolu doğar inşallah
K-Canseven lylplt Aslında bebeğiniz normal . Sağlıklı beslenmek dışında ekstra yapacağınız bir şey yok.
inci_6007 lylplt son kalan haftalarında incirin her türlüsü kuru yaş hatta suyu da dahil herşeyi . Ve omega 3 anca o kurtarır eğer düşükse kilosu ben unuttum hangi haftada hangi kilo iyiydi o yüzden kurtarır dedim 💙 62 ile doğuma girdim oğlum 4950 doğdu gebelik şekeri yok sporcuyum ve aktarliga çok ilgim var
lylplt inci_6007 maşallah kilosu çok iyiymiş benim kızımda haftasıyla uyumlu gidiyordu ama erken doğum riski başladı o yüzden biran önce kilo aldırmam gerekiyor tavsiyeniz için çok teşekkür ederim mutlaka denicem hepsini