ZeyHus33 Kızlar en son 17.11.2023 te acilden kan aldirdim 3 haftalık gebe olduğumu ögrendim smdi kaç aylık oldum bilmiyorm daha ogünden sonra kadın doğuma gidemedm randevu alamadım gittiğimde kalp atışı belli olmusmudur ve ilaç fln verceklermi
tugbadurmaz34 ZeyHus33 son adet tarihine göre hesapla örneğin 1 kasım ise 1 aralıkta 4 hafta oluyor o şekilde üzerine hesapla
Klcrn ZeyHus33 ve kanda kaç haftalık olduğu çıkmaz cnm senin öğrendiğin tarihten hesaplarsak 5haftalık oluyor
Selinselinselin ZeyHus33 son adetinizin ilk günü neyse yani ilk kanamanın oldugu gün önemli herkesin betası farklı sağlıksızsa farklı ikizse farklı hatta aynı kişinin gebelikleri bile farklıdır. Ultrasonda bakıp geç yumurtlama varsa son adet tarihi bile değişiyor yani
Klcrn ZeyHus33 canım şuan 5+6 haftadasın net yani 6+3 gibi falan gidersen kalbini duyarsın ama yerinde olsam tam 7 haftalıkken giderim ben ilk gebeliğimde de öyle yaptım daha net oluyor herşey tekrar git gel yapma
Klcrn ZeyHus33 uygulamaya en son adet tarihini girsene bebeğin kaç hafta kaç günlük olduğunu falan görürsün hep
Hayal23455 Klcrn bende en son 30eylülde adet oldum doktora gittik iki kere ama bir hafta arayla gittim keseyi gördük bebek oluşmuşmudur şimdi bilmiyorum ne zaman gitsem korkuyorum boş mu diye
Hayal23455 Klcrn en son gittiğimin üstünden iki hfta geçti bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum yoksa diye
ZeyHus33 Selinselinselin peki ben unutmuş olablrm hastanede ultrasonda baktığında kaç aylık olduğu fln gozukurmu
Selinselinselin ZeyHus33 ben yıllardır telefonda uygulamaya tarihi işaretlerim ne zaman gelecek diye bakmak iyi oluyor keşke sizde öyle yapsaydınız. Az çok doktor ultrasonq göre anlar ama elinde tarih olsa daha iyi
ZeyHus33 Selinselinselin biliyordum bende takvimim uygulamasını kullanmıştım ama bunun öncesinde gebe kalına bilir bundan sonrasında hamile kalınıyor onu bilemiyorz malesf o yüzden kafam karıştı
Selinselinselin ZeyHus33 ben hamilelik olur diye kullanmıyorum adet takvimini en az 7-8 yıldır kullanırım ki