sedseda Kızlar el ele Madre park beşik aldım kendi sitesinden aldığım için yatağa da hediye geldi ekstra yatak almama gerek var mı sizce alanlar yorum yazabilir mi acaba bebekler için uygun mu kalitesi
KuzeyinAnnesi10 sedseda ben direk mağazadan aldım yatağı da içinde ekstra yatak almadım canım direk onu kullanicam. Ablamda da var o da öyle kullandı 2.çocuğuna da kullanicak hatta.
Smy17 sedseda ben yatağı ne yalan söyliyeyim sünger gibi buldum o sebeple yataş twiny aldım içine daha çok içime sindi 😊
Cnsvrnzlks KuzeyinAnnesi10 hangi mağazada var acaba bende bu markayı düşünüyorum fakat internet sitesi hariç nerde satılıyor bi bilgim yok
KuzeyinAnnesi10 sedseda ablam senelerce kullandı bilmiyorum o yüzden kullanicam yatak erken 1 tane daha almak mantıklı gelmedi
Smy17 sedseda evet ilk zamanlar özellikle sert yatak önerdikleri için yataş twiny bu konuda çok iyi bir tarafı sert diğer tarafı yumuşak
sedseda tugcesakzci Ben de İlk birkaç ay reflü yatağı kullanacağım için şu an almayı düşünmüyorum ama ileride alabilirim
KuzeyinAnnesi10 Cnsvrnzlks kadir has avm de var canım internetten bakabilirsin zaten bu dediğim yer bebek ürünleri satan bi yer. Direk gidip alabilirsin.