Sevkiyee Kızlar 19+2 günlük hamileym detaylı ultrason perınatolojı bölümünden randevu almam gerekıomus randevu yok istanbulda yasıorm 20.hafta sonrası yapılmıo mu detaylı bılgısı olan varmı
Birsen56 Sevkiyee bende arıyoö bulamadım yinede perinatolojiye aldım gidip drun jendisiyle konuşcam nasıl ala bilirim diye başka çarem yok özelede gidemiyom durumum bu aralar pek müsayit değil malesef
tugcesakzci Sevkiyee devlette çok erken almanız lazım maalesef ben temmuz ayında almıştım Ekim ayına vermişlerdi. Doktordan yeşil alan açmasını isteyin bence Bi
Dilansmr21 Sevkiyee ben yaptırmıştım ama özel hastanede yaptırmıştım İstanbul’da randevu bulmak çok gerçekten ve her hastanede yok perinatoloji bölümü çam sakura hastanesinden bakın belki düşürebilirsiniz
Elifcan111 Sevkiyee göztepe şehir hastanesinde reyhan ayaz biiir ve ali şahap odzcılar var. Randevuda sürekli buluyor. Ben 2li test için gittim detaylı için gelebilirsin ama cihazlarımız çok iyi değil demişti. O yüzden özel araştırıyorum
dilanyilmazzz Kızlar Güngören hastanesindeki perinatoloji doktoru çok iyi düşünen olursa 544 112 17 24 nosu var hastanenin wp burdan mesaj atıp randevu oluşturabilirsiniz
aycatanriverdi Merhaba, detaylı usg 18 ve 24. hafta içerisindeyken yapılıyor. Randevu almak isterseniz gittiğim hastanenin numarasını verebilirim..