Gul_ozcan3001 Kızlar 25+6 dayım hâlâ uykum geliyor sürekli uyuma isteğim var hiç bı şey yapamıyorum sürekli uyumak istiyorum napcam böyle bilmiyorum benim durumumda olan var mı
Azraa33 Gul_ozcan3001 bendede öyleydi canım ben uyudum devamlı 😂😂😅 çünkü ileriyi düşünmek lazım ne kadar dinlenme o kadar iyi şuanda uyuyamıyorum. Mesela 😂
Gul_ozcan3001 Azraa33 evet ama çok uyuyorum yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum için rahat etmiyo sürekli uyuyorum diue
Gul_ozcan3001 Azraa33 sabah ishal olmuştum baya kötü sonrasında tansiyonum düşmüş ya ondan olmuş çünkü normal değildi hiç kalkamadım kendime gelemedim bir türlü gözlerim hiç açılmadı büyük ihtimal bayginlik geçirmişim uyudm sanıyorum 🥺
Azraa33 Gul_ozcan3001 dikkat et canım annem geldi bakıyor şimdi bana beslenemiyordum sadece uyuyordum 30 haftalık ikizlere hamileyim birde
Gul_ozcan3001 Azraa33 Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben de tek basinayim akşama kadar uyuyorum beslenemiyorum da dediğin gibi napcam bilmiyorum
Gul_ozcan3001 Azraa33 uyanıyorum ama ayılamıyorum kendime gelemiyorum zaten beni rahatsız eden tarafı da bu kendimi zorluyorum kalkayim bı şeyler yiyeyim diye yok ayakta durmaya mecalim olmuyor
Pinarrrrrrrra 23 haftalığım bende aynı sürekli uyumak istiyorum bide çalışıyorum gündüz sürekli uykum geliyor zor ayakta duruyorum akşam olsada uyusam diye bakıyorum