Minigiim-vebenn52 NoNameee magosit kullanıyorum bende ama yine de bacak Kramplarım geçmiyor ya size iyi geliyor mu
Mrvcakatt Minigiim-vebenn52 magosit ben de kullaniyordum , kalca kemigim duzenli kullanmama ragmen agriyordu. Magnorma gectim. Eritme olarak kullaniliyor. Magoit bir tanesi 125 mg iken magnorm 365 mg
mombarbie_ Melys burada duymuştum suya atılan tabletleri icemedigim için doktoruma danıştim kullanabilecegimi gayet iyi bir marka olduğunu söylediler devlet destekli olmadığı için yazamıyoruz ama siz isterseniz kullanabilirsiniz dediler çok memnunum 😊
Minigiim-vebenn52 Mrvcakatt bende değiştirmesini isticem doktordan bildiğin uyandıktan sonra kalkamıyorum bacak krampından dolayı
Ayseumut Mrvcakatt bnde magnorn kullanıyordum magosite gectı bılmıyorum ıns fayda eder sabah aksam kullanıcam
Minigiim-vebenn52 Kızlar bu arada sağlık ocakları kan ve vitamin ilaçlarını hamilelik boyunca ücretsiz veriyormuş bilginiz var mı hangi ilaçlar acaba
Minigiim-vebenn52 Mrvcakatt ebe ile görüşün ücretsiz veriliyormuş ama ilaçlar farklı muhtemelen Yani doktorun bana yazdığı ilaç farklı ama sağlık ocağı farklı