arventuba 18+3 günlük kız bebeğe gebeyim. Bebiş 18 hafta itibariyle hababam tekmeliyor. Hoşlanmadığı bir şey mi oluyor acaba yoksa hoşlandığı bir şey mi oluyor diye sorguladım. Tekmeler konusunda ne biliyorsunuz, bu haftada bu kadar tekme sizce normal mi?
tatlibebegim_ arventuba bende 17+5 ama ultrasonda 1 hafta önde son bi kaç gündüe sürekli tekmeliyor özellikle akşam ve geceleri kasıklarımda pıt pıt atıyor
Firstmomfirstchild arventuba 30+4 teyim. Inanılmaz tekmikliyor. Bende hep bi sıkıntısı mı var acaba diye düsünüyorum 🤣 yani birde öyle bir pozisyonu var ki karnımın ortasına doğru değil belimi hizalayan bölgeye doğru vuruyor ve acıtıyor. O kadar cok hareketi bazen yormuyor değil, sürekli karnimda hareket bazen sinirlerime baskı yapıyor. Ama mutluyum iyidir hareketi canli olduğunu hissettirir 🥰
Aysegul_dur tatlibebegim_ bende 17 +3 ama hiç şimdiye kadar hiç hissetmedim dün geceden beri içeride karınca var gibi normalmi kizlar
NoNameee Doktorlar bebişin hareketli olması değil hareketi az olması sıkıntı der. Aksine iyi durumda olduğu için tekme atıyordur :)
Begovicka Karbaby ben su anda 24. Haftadayim, bir kac kez wowwww derecesinde tekme hissettim, 30 da nasil olur cidden dusunemiyorum 😂
tatlibebegim_ Aysegul_dur benim kasıklarımda pıt pıt atıyor kalp atışı gibi bazen daha şiddetli mısır patlamış gibi falan son bi kaç gündür daha sık hissediyorum
Aysegul_dur tatlibebegim_ bende hiç belirti yoktu sadece arada kasılma gibi oluyordu ama iki gündür karıncalanma var normalmi diye merak ettim ilk gebeligim bilmiyorum tam olarak
Fatos43 arventuba 27.haftadayim ilk gebeliğim hıçkırık mı tekme mi geriniyor mu pek ayırt edemiyorum ama bazen karnımı yamultuyor 🥲
arventuba Fatos43 tekmedir 🙃 ben hıçkırıkları mideme doğru yukarı yukarı hissediyordum sanki kafa atıyor gibiydi😅
Esra_Omer_21 arventuba 17+2 de ilk tekmesini net hissettim bugün tam 18 haftalık oldum ara ara hissediyorum sadece
arventuba Esra_Omer_21 ben de artık daha az hissediyorum 19 haftaya girdim uyuyup büyümeleri gerekiyormuş 💖
Esra_Omer_21 arventuba biz ailecek uyumasına izin vermiyoruz 😀😀oğlum sürekli gelip karnımı seviyo😀😀babasıyla benim benim diye tarışıyorlar
arventuba Esra_Omer_21 ben de sürekli dokunuyordum varlığını hissedeyim kıpırdasın istiyordum sonra uyuyup büyümesi gereken zamandaymışım deyip artık pek dokunmuyorum 😅
Meltemmms 37 den sesleniyorum hareket ettikçe çıkacak sanıyorum çok canım acıyor karnımdan bastırıyorum tutuyorum totosundan hareket etmesin diye🤣🤣
arventuba Meltemmms sizin duygularınızı tahmin edemiyorum rabbim bana da 37 de tekme hissetmeyi nasip eylesin🥹🌸