aminehumamoms Sibel0881 benimde kızımın karnı bir haftadan geri geliyomuş ama sorun olmaz dedi oynama yapıyo bu ölçümler dedi
Sibel0881 @aminehumamoms kaç haftalıksınız ben biraz stres yaptm nedense banada sorun yok dedi ama iki hfta sonra tekrar bakcaz dedi
KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 olur kuzu valla kol kola girer gideriz 😂😂😂 He seviye ayrı zor ben doğumdan sonrası için korkmaya başladım
Ilba_34 KuzeyinAnnesi10 dua edelim birbirimize inşAllah rabbim her anneye kolaylıklar versin içimize ferahlıklar versin sakinlik dinginlik versin 💕🫣
Heidihat Sibel0881 benimkide 32ye girmesi gerekirken 31 gözüküyordu 1hafta geriden geliyor dedi bişi olmaz ama kilosu az dedi beslenmeme dikkat et 20gun sonra gel dedi günümüz doldu dikkat ettim bakalım 1500kilosuydu 31olarak düşün 32olmasi gerekirken bı hafta geri
Smyye0303 Heidihat alır kilo canim sen bol bol bebeğe kilo aldıran şeyler ye muz kaşar yoğurt süt ürünleri ceviz et-balik vs meyve
FDM220 Smyye0303 31+3 olduk bizde bu haftaya kabul ederseniz😌🌺sırt ağrım bel ağrım oluyor merdiven çıkarken nefesim kesiliyor .Kramplarım çok oluyo benimde onun haricinde iyi gidiyo bakalım şimdilik .En son 28+6 da gitmiştim kilosu için 1700 demişti bu Çarşamba’ya gidicem bakalım öğrenicem yine
Smyye0303 FDM220 aynen canım benimde 28de aynı kiloydu benimde zaten 31+6 adet tarihime göre ne zaman gidicemsin doktora😀
FDM220 Smyye0303 benimde öyle gözüküyor 3 hafta önde diye sağlık olsunda önemli değil Çarşamba gidicem bakalım
Smyye0303 FDM220 aynen onlar sağlıklı olsunda 🥰bakalım ne kadar olmuş bebiş güz haberlerini bekliyorum😍
Heidihat Arzu343434 32ye girerken gitmiştik o zaman dedi bı hafta geriden geliyor diye 1500dedi kilosuna
Smyye0303 FDM220 iki gündür sancılarım vardı bugün gittim canim 31+6 nst girdim😊doktor magnezyumu eksiltme normal bu haftalarda dedi
FDM220 Smyye0303 ya sorma benimde öyle yalancı sancı oluyo bende onu sorucam normal mi acaba diye kilosu kaçtı
Tgbrk355 33+4 olduk sırt ağrım çok oluyor vede en son kontrolumuzde başı kaburgamin altında toplanıyor çok güzel hisler ama yatmak uyumak çok zor nefes almak da zorlaşıyor günler yaklaştıkça geçmek bilmiyor🥰🥰🥰