ececan2006 hshdjssdh agzimin tadi degisti ve kasiklarimda batmalar oldu ilk gebeligimde de hic bisey olmadi regli gelmeyince anladim
tugbadurmaz34 hshdjssdh normalde bulanmayan midem otobüse dolmuşa biner binmez bulanmaya başlamıştı ve beyaz şeffaf gibi akıntım gelmişti göğüs hassasiyeti ve adet olacakmış gibi kramp aslında bu tüm belirtiler aynı zamanda regl belirtisi gibi olunca insan çok şaşırıyor 🥰
MomsE hshdjssdh hiç belirtim olmadı gecikmeyle öğrendim kuşum sadece hayatımda ilk kez sadece sabahları olan bi ishalim vardı 1 hafta her sabah ishaldim gün içinde hiçbir şey yoktu gecikmenin üzerine test yaptım o şekilde öğrendim yerleşme kanamam falan da olmadı
leylaaa1268 hshdjssdh belim ağrıyodu bide aşırı uyuma isteği vardı, gördüğüm her yerde uyumak istiyodum, göğüslerimde şişmişti sanki regl olcakmışım gibi, reglime 1 hafta kala öğrendim🫶🏻🍓
hshdjssdh ececan2006 ben Ekim ayında bekledim ama hastalanmadim kasımın ilk haftasi geldi ve 20 kasımdan beride mide bulantım var ishalim vardı geçti ama mide bulantım geçmiyor arada hafif baş dönmem oluyor test yaptım ama negatif çıktı bugün hastalanmam gerek normalde ama bı belirtim yok sence nabmaliyim
ececan2006 hshdjssdh bence 1-2 gun bekle eger regli gelmezse bir test daha yap eger oda negatifse iki gun daha bekle hala regli yoksa kan ver emin ol bebek olmadigina sonra belki regli sokucu vs olabilir tabi doktorunuza da danisarak regli cok farkli sebeplerden de gecikebiliyor cunku
Halidee Şiddetli göğüs ağrım olmuştu göğüslerim taş gibi olmuştu. Belim çok ağrıdı 2. Dk ayakta dursam belim çok ağrıyordu tabi bunlar adetim 2-3 gün gecikince oldu. Birde beyaz koyu akıntım vardı. Şuan hepsi devam ediyor tabi :) adetim 6 gün geçince test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.
kumrucanim hshdjssdh ilk belirti göğüslerin şişip ağrımasıydı sonra buna kasık ve bel ağrıları eklendi bide akıntım çoğaldı iç çamaşırı ıslatacak kadar. Bu bahsettiğim ikinci gebeliğim şu an 7 haftalık gebeyim hala başka belirtim yok bulantı yada ağızda farklı bi tat yok onlar kızımda vardı