tugbadurmaz34 Kızlar selam devlette detaylı ultrasona eş ile giren var mı aranızda eşimde gelmek istiyor ama netleştirip öyle izin alsın istiyorum iş yerinden normalde de kadın erke karışık giriyor radyoloji bölümüne yanımda eşimde girse izin verirler mi sizce
Nnoktaa tugbadurmaz34 istanbul zeynep kamil hastanesinde takipliyim. Detaylıya eş alınmıyor. Muayenede ise o an yoğunluk durumuna göre bazen alınıyor bazen alınmıyor.
tugcesakzci tugbadurmaz34 kadın doğum radyoloji kısmı ayrı oluyor genelde ve o kısımdan itibaren içeriye erkek alınmıyor. Devlette girdim detaylıya alanın bulunduğu yerin kapısından geçirmediler canım
tugbadurmaz34 Sermec27 muayeneye giriyor eşim sorun olmuyor ama detaylıyı merak etmiştim ne de olsa erkek kadın karışık girilen bir bölüm
Sermec27 tugbadurmaz34 bilmiyorum benim gittiğim devlette muayeneye eş giremiyor öyle bir durum varsa sorarsınız belki alırlar
tugbadurmaz34 Sermec27 o zaman bu gelecek kontrolde oraya gidip sorayım boşuna izin almasın bari eşim
tugbadurmaz34 Nnoktaa 🙁 muayeneye benim eşim alınıyor ama detaylıya alınmaması ilginç geldi çünkü radyoloji bölümüne hem kadın hem erkek hastalar giriyor ne var yani yanımda dursa 😅
babyshark__ tugbadurmaz34 ben izmirde urlaya gidiyorum ama kaldirmislar cogu devlet hastanesinde ya ozelde cektircen yada universite hastanesinde oda 400 500 tl gibi bisi fiyatlari izmirde cogu yerde kaldirilmis anlam veremedim