Lvnya Kızlar çocugunda maya ismi olan var mı eşime bu sefer sennkoy demiştim maya diyor hep bende ilerde çocuklar dalga geçer mi diye korkuyorum? Birde isim kişilik yansıması nasıl olur acaba ? Maya anneleri yazın lütfen
mombarbie_ Lvnya kişilik olarak bilemem ama önemli olan eşinizin ve sizin beğenmesi içinize sinmesi onun dışında herkesin her şeyle ilgili bir fikri var zaten 😅
Sdtnrsvn Bizim komşumuz yoktu maya ismini, çocukları istemiş çizgi film karakteri çok seviyorlarmis diye, hayırlı evlat olsun inşallah 💐
Begovicka Minigiim-vebenn52 ya baslik sahibinden cok cok ozur dilerim ama kabartma tozuna cok guldumm 😂 ay ayva yiyorum bogazima kacicakti gulmekten 😂
Ayseumut Lvnya benım arkadasımın kızının adı maya onlar begenmıs koymus ne bılım cok duyulan bı ısım olmadıgı ıcın bıze tuhaf geliyor ama emınım bu ısımdende cok vardır koyan
Minigiim-vebenn52 Begovicka afiyet olsun 😂🤦🏼♀️ koyan vardır illaki bu ismi ama bi tuhaf geldi hiç duymadım
Kahverengi Lvnya önemli olan sizi beğenmeniz son zamanlarda çok duyar oldum onlar büyüdüğünde etrafındaki arkadaşlarınında bu tarz isimleri olacak dalga geçiceklerini düşünmüyorum