Bence hiç kimseye kulak asma . Evet ister istemez yorumlar etkiliyor insanı. Bende sezeryan istiyorum panik atağım var geçen sene bir düşük yaşadım 3 kere panik atak geçirdim. Özele gidiyorum şimdi doktorumada dedim doktorumun dediği fiziksel olarak varsak psikolojik olarakta varız insanız sonuçta ben hastalarımın psikolojisinede önem veririm demişti.Ama yinede hesap yapmayalım dedi öyle durumlar oluyoki açılma felan çok olur o zaman sezeryan yapamam dedi. Haklıda . Benim kendi yiğenim ölü doğdu 7 dkka sonra dirilttiler çok şükürki bir hasar kalmadı. Ama ailemin yaşadıkları o psikolojik travmalar onları düşünen yok . 2. Yi doğurdu yengem sezeryan istedi ikisinide tattı ve sezeryanın daha iyi olduğunu söyledi. Ha bunu diyorum diyede herkes aynı şeyi yaşamayacak ama normal doğumunda çok riski var. Ya anneye zarar geliyor ya bebeğe. Her hamileliğin bir olmadığı gibi her doğumda bünyede aynı değil. Evet sezeryan sonrası illaki ağrı olacak bunun farkındayız ameliyat sonuçta. Diğer ameliyat olanlar yatarken biz evlatlarımız için çabalıyacaz . Bazı yorumlar benide etkiliyor ama normalden daha çok korkuyorum çünkü o düşük yaşarken çektiğim zorlukları hatırlıyorum. Evet bebek büyük değildi ama sancı aynı sancı bence . Birde suni sancı verdiler bana düşsün diye . Bünyem kaldıramadı. O yüzden rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah kolay geçer doğumlarımız.