aminehumamoms hayır zehir etmeyeceksin kardeşim, sakın ama sakın bu hataya düşme.
Bak Allah sana bir yavru nasip etmiş, hamileliğin bu zamana kadar sorunsuz geçmiş, yakın zamanda yavrunun kokusunu içine çekeceksin. Ne kadar büyük bir şükür ve mutluluk sebebi …
O kadar şanslısın ki, ve emin ol bu mutluluğu sonuna kadar hakettin.
Bulantımız oldu, ağrımız oldu, anayız biz dünyaya can getiriyoruz, tabi ki ağrısı sızısı olacak ama hepsini aşacaz. Saatlerce normal doğum sancısı çeksek te karnımız yedi kat kesilse de aslanlar gibi ayağa kalkacaz, hepimiz de bunu başaracaz. Yeterki yavrularımız sağlıklı olsun, olumsuz konuşanlardan kendini koru, ağızlarının payını ver, kimsenin seni manipule etmesine izin verme.
Bu güzel günlerin tadını çıkar kardeşim. O minik tekmelerin tadını çıkar, seni hayatta en çok sevecek insan karnında şuan.
Tip çok ilerledi, ağrı kesici var, her türlü müdahale var, bak ben şu an bi fitil kullanıyorum donaxyl diye. Foruma girdim bi sürü kişi yazmış ay yerleştiremiyom ay çok kötü kullanamıyom. Ben hiç sorunsuz kullandım, herkes abartıyo. Sezaryen de eminim öyle, o yüzden kimseyi dinleme. Kendini dinle, mucizene odaklan, minik yeğenimizi de üzme annesi telaş yapıp, bak her şeyi duyuyor biliyor o ❤️❤️❤️