Egemoms1303 Zeynepli12345 battaniyeyi online almadım mağazadan aldım bence güzel idare edebilecek durumda. Online dan geçen sene evimin halılarını aldım 3 4 gün içinde gelmişti ben memnundum 🥰
D-tomrs Zeynepli12345 a101 kapıda uygulamasından alırsanız gün içinde geliyor yakında mağazada alaacaginiz ürün mevcutsa
sseymaaa34 Zeynepli12345 kargo ücreti 500₺ ve üzeri ücretsiz. Markete de geliyor bazen aldığın fiyatın kaç katı üstüne çıkıyor eve gelince
Zeynepli12345 D-tomrs kapıda uygulamasından değil google a101 sitesinden almak istiyorum sipariş vereyim bakalım inşallah hemen gelir☺️
Birbahargunu Zeynepli12345 battaniyeyi magazadan almıştım çok beğendim yumuşacık hatta kedim onu çok sevip üstünde yatınca bir tane daha bebeğime aldım 😂 online dan da mama sandalyesi almıştım üç günde geldi sorunsuz
EslemBosnak Zeynepli12345 ben iki ay önce ayın 5 inde sipariş vermişim 10 unda gelmiş bana 5 gün içinde teslim edilmiş yani
2cocukluu-annee Zeynepli12345 şubeden şubeye degisiyodur muhakkak ama ben memnun kalmadim bavul alicaktim siparis verdim 2 saat gecti gelmeyince merak ettim bakiyim dedim kafalarina gore iptal etmisler