Ebruebos Benim bugün reglin son günü. Gün aşırı değerlendiricem bu ayı 😊 ovulasyon testi falan yapmıyorum. Rahat olmaya çalışıcam bakalım nasıl olacak 🥲 son 5 gün kala da test yapmayı düşünüyorum
ZEYTEP rumoss_ hâlâ negatif ne yazık ki, ocaktaki reglimden önce spermiogram ve anti-müllerian hormon testi yaptıracağız. Yine bir sonuç alamazsak, ilaçlı rahim filmi çektireceğim. O da biraz geriyor.
ZEYTEP rumoss_ kasım ayında çok güzel bir ümitlenme yaşamıştık aslında ama o da olumsuz sonuçlandı. O yüzden aralıktanda ümidimi kestim😅ocaktaki regl dönemi öncesi dediğim gibi doktorumun dediği testleri yaptıracağım bakalım, sonuçlar ne olacak.
Aylizinannesii rumoss_ canım 6gün geçt ama testler nehatif yarın doktora gidiecem ğöğsümden aüt geliyor
Merve-metin rumoss_ şuan beklemedeyim canım gecikme olmadan test yapmak istemiyorum önümüzdeki hafta adet günüm önce yapmayacam belirti yok zaten sadece aşırı karın ağrısı var heran adetim sökülecek gibiyim geçen haftadan beri hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 🥰
Merve-metin rumoss_ aynen canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda güzel haberler alırız 🙏🏻
Merve-metin rumoss_ dün uykumda hamur kızartması yiyordum bi uyandım hamur kızartması istedi canım ne alaka bilmiyorum misafirim vardı yapamadım da ama içimde kaldı adete daha 11 gün var nerdeyse belirti olarak görmüyorum bunu çünkü 🤔 belki psikolojiktir bilmiyorum
Aylizinannesii Prmdkanneee olabilir canım bugün doktora gittim her şeyi anlattım sadece hamile testi yapmış negatif hormonlara bakmamış bir de yarın gel dedi hastane uzak eş işten izin alamıyor gidemeyeceğim yani yarım kaldı anlayamadım ben de ne olduğunu