kahvesever__ Reklam çıkıyor sonra ekran böyle oluyor dünden belli valla bıktım ya Birde ben size bir şey soruyorum benim mesajlarımı neden siliyorsunuz acaba kötü bir şey mi soruyorum ??
Pamuk kahvesever__ Merhaba silinen bir yorum görmedim profilinizde.Silindigini düşündüğünüz postu bildirir misiniz?
Pamuk kahvesever__ Bazı reklam kaynaklı hatalar üzgünüm ki olabiliyor.Sorununuzu gereken yerlere iletiyorum🌸
kahvesever__ Pamuk çok teşekkür ederim Reklam çıkıyor ama sonrası böyle olunca sinir oluyorum uygulamadan çıkmak zorunda kalıyorum
Pamuk kahvesever__ Cihaz marka modeli, android sürümü iletir misiniz? Bu siyah ekrana da tıklayın, açılan pencerenin ekran görüntüsünü iletin lütfen.
kahvesever__ Pamuk iPhone 15 iOS 17.1.2 Reklam çıkıyor sonra siyah ekran çıkıyor ve daha bir şey olmuyor
Pamuk kahvesever__ Lütfen siyah ekran gelince tıklayıp ne çıktığının görüntüsünü alıp iletebilir misiniz?
kahvesever__ @Pamuk yine siyah ekran çıktı tıklayınca bu çıktı Resim yükledim hala de gözükmüyor neden acaba