MNesemm Kızlar size bir sorum olacaktı adetime iki hafta var ama kasıklarım çok agriyo ara sıra acaba hamile ola bilirmiyim
momsssss MNesemm yani benimde aynı oldu hala ağrı var siddetlendi yanına bel ağrısı yaptı üstüne kahverengi leke yaptı az birsey adetime 6 gün kaldı
Nalinnn14 MNesemm muhtemelen yumurtlama dönemindesin bu dönemde kasık ağrıları yaşanabiliyor henüz çok erken
hsns MNesemm daha çok erken hamilelik için enazından reglinizin geçmesini bekleyin, idrar yollarınızı üşütmüş olabilirsiniz
beyzosunmelegi MNesemm tam net bir şey söylemek doğru olmaz ama benimde nerdeyse 2 hafta öncesinde kasık ağrım başlamıştı ama heveslenmemek için mecburen bekledim. Adetim 3-4 gün geçtikten sonra test yaptım.İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız bu süreçte
Ainour_chamit Benim yumurtlama dönemim geçti adetime şuan 13 gün var ama hala adet olacakmışım gibi ara ara oluyor sürekli değil ağrı oluyor bende anlamadım şuan hamile olup olmadığımı bilmiyorum adet günüm ayın 13 ü
hsns Ainour_chamit hailelik için çok erken kanda bile çıkmaz şuan yani idrar yollarınızı üşütmediyseniz bi sorun yok demektir