Ankara-58 Mrvcakatt cnm benim bende 33 yeni girdim 32 den belli gogus altımda sanki sertlik ayağı mı başka birsey mi bilmiyorum batıyı surekli
Canookii Mrvcakatt canım çözümü yok sadece daha dik oturmaya çalış bebek yukarda ya bide büyüyor büyüdükçe alanı daralıyor o yüzden baskı yapıyor bende de aynı durum var kaç haftadır
pinarokten Mrvcakatt canım benim senin geç başlamış ben 28 haftalığım 20.haftadan beridir çekiyorum o ağrıyı dişimizi sıkacaz😑😑
Mrvcakatt Ankara-58 gogus altimda agridi , simdi kaburga agrimaya basladi. Bebekler bu kadar guclu mu ya
Nur_gnn pinarokten bende öyleyim ilk hamileliğimdede böyleydi . Sağ göğüsümün altında kaburgalarım kırık gibi ağrı var.
NurCan58 Bende de oluyor sütyeni cıkarınca rahatlıyor, sırt üstü uzanın gecmezse sag veya solu deneyin bi şekilde rahat bir pozisyon oluyor agrının gecmesi için
MinikKalpb Canookii bende gece alıyorum magnezyum uyutuyor beni rahatsızlık vermiyor rahatlatıyor cidden
Mrvcakatt Canookii bana 12 . Haftadan sonra yazdi o zaman kalca kemigi agrisi oluyordu. Ilac icmedim mi hala agriyo
MinikKalpb Canookii yok hayır ben kendim istemedim karnımın sert olduğunu gördü hemen kendi yazdı rahatlarsın dedi
kediliikizz Mrvcakatt sürekli sağ sol yatmaktan kaburgalar sıkıştığı için o ağrı oluyor, kollarınızı iki yana açma egzersizleri yapın ve yatarken kaburga kafesini kapatarak yatmayın