Mutluluk71 Asli1 kahverengi akintim oldu bugun sabahtan ve sulu bir akintiydi ardindan bel bolgemde agrim oldu ayakalrimda felann birde bebegim iyce aşagiya inmiş bugun yarın dogururm gibine geliyor aşagida toplaniyor 39+1 iz suan
Denizbetul Asli1 40+4 ne sancı var nede bir belirti en son perşembe günü muayne oldum doktor haftasonuna gelir bu bebiş dedi ama ne gelen var ne giden🙄 bu kız doğmadan bize sabretmeyi öğretti valla
Ravzasgn 38+3 haftadayiz3 gün önce kontrolüm vardı sıfır sancı çıktı nst de. Dün yoğun bir karın ağrısı vardi. Nefesimi daraltacak kadar. Mide eksimeleri istifra halsizlik var.kasiklarimda yoğun baskı yasiyorum. Hapsursam altıma kaciriyorum😖 Sürekli ev toplama psikolojisindeyim ya ev daginikken dogarsa diye. Ama daha gelmeye niyeti yok keyfi yerinde gibi. Sağlıcakla bir sorsalar artık son zamanlar gerçekten zor oliyormus. Sizin nasıl gidiyor benzeri şikayetler var mi
Asli1 Ravzasgn sarı bi akıntı var yapışkan gibi geceleri ağrı artıyo kasık ve bel bolgesinde ve vajinamda altan bişey itiyo gibi oluyo boyle yakıyo sanki nasıl ifade etsem bilemedim
Asli1 Mutluluk71 bildim kadarıyla kahverengi veya kırmızı nişan demek sen bence hemen doktora git belkide bebek geliyoo