Kuzey_Oyku_61 Merhaba kizlar bugün 7+1 haftalık oldu. İlk kontrolumuzdu çok şükür bebegide gördük kalp atışını da duyduk. Ultrason görüntüsünü koyuyorum. Keseye göre tahmin yapan arkadaşlar bı yorumlayın sevabiniza
Pinaargunes Kuzey_Oyku_61 oy maşallah , benim de 5 aralikta 7+2 oluyo inşallah bende bebişi görüp kalp atisini duyarim🙏💖 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏😍
Kuzey_Oyku_61 Pinaargunes amin inşallah❤️ sizde sağlıkla hayırla bebisi görür kalp atışını duyarsınız insallah🤲
Bbuse12 7 haftalikken benimde kese boyle yuvarlakti 12 haftalik fasulye oldu daha cinsiyetini ogrenemedik
Kuzey_Oyku_61 Bbuse12 sağlıklı olsunlar da cinsiyetin bı önemi yok ama yinede insan merak edip heyecanlanıyor🥰
Kuzey_Oyku_61 Btlgndz bir kızım bir oğlum var buda bakalım ne olacak saglikla gelsin hepimizin evlatları inşallah❤️
Sadeceanne2 O daha. Susam susam annesi 😄😄belli olmaz kese. Şekline. Çok inanmıyorum ben Hayırlı evlat olsun inşallah bende 8+6 oldum bakalım 😄
Kuzey_Oyku_61 Sadeceanne2 amin hepimizin hayırlı sağlıklı evlatları olsun sağlıkla kavuştursun yüce Rabbim inşallah ❤️
Kuzey_Oyku_61 Papatya123_ ay ben hiç anlamam ama gönlünüzden geçen olsun hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah🤗❤️