Merve1414 Syma_07 daha yataktayiz bismillah akşama çok varr ama benim dün akşamdan belli balık yapicaz
Merve1414 Syma_07 ben nefis yemeklerde bakıyorum bugün ne pişirsem diye yeri var oraya giriyorum up uzun liste var 4 çeşitli uygulamasından bakiyorum
Tatar59 Dün krepte tavuk sote yapmıştım kaldı biraz yeriz bugün de. Yanına biseyler yaparım borani falan
Kiwitoveannesi Syma_07 eşim bu hafta 4 12 bu gün son günü oğlumla çorba yaptık yanına aparatif biseyler yaptık çok rahattik ama kahvaltıda eşim yanımızda şimdi kalktım kahvaltı ne hazirlasam diyorum hergun değişik biseyler yapmaya çalışıyorum
Begovicka Syma_07 benim canim boyle balli rtavuklar var ondan istiyor, tavugu pisirip balla yapilan sosta ceviriyorsun :D ondan yapicam Dunden tarhana corbasi var bir de pilav :D
minik-02 Syma_07 ayy bu ben kahvaltı yemeden akşama atlıyorum ama belli bugün karışık pilav salata corba var dünden turşu falan
Deletedmom_110 Syma_07 Ayy bende önceki günden soruyorum kocama bekle bir yarın olsun öyle düşünelim diyor😅😅
Mercimeek Deletedmom_110 yarasın ikimize de 😂😂 kocam kişisi ne yemek yapim dediğim an kuru fasülye diyor benim🫠
Deletedmom_110 Mercimeek ayy inşallah 😅 Benimki asla fikir vermez kafana göre canın ne istiyorsa der pazartesi günü bu sebepten kavga ettik hiç fikir vermiyorsun dedim kızdım üç günlük yemek listesi çıkardı bunun üstüne😂😂😂