Youngmotherr mother2 ben 17 ağustos günü sabah bol yürüdüm sonra ilişki denedik 18 ağustos 01:30 gibi suyum geldi 6:15 de doğurdum
avakadominigi mother2 Akşam saat 10 da sahlep canım çekti eşimle bi yerde içmeye gidelim diye çıktık 1 saat gezdik bulamadık eve geldik.Sonra gece sancı girmeye başladı öğlene kadar bekledim hastaneye gittik gecesıne doğum yaptım😅🤭 39+3 de
3bebisanasii mother2 canim youtube de activating labor mu ne oyle bi egzersiz vardi ben onu yaptim ertesi gun sabah suyum gelmisti o aksamda dogurdum
Nursemom_ Arkadasıma dr gunde 1000 adım at demişti yaklasınca o da yapmadı yapmadı son gun yapayım dedi o gun yürüdü o gecesi cocugu geldi
mother2 Nursemom_ günüm geldi artık 40 oluyorum ve salı ya kadar olmaz sa sezaryen olucam o yüzden elimden geleni denemek istiyorum
Memolininannesi avakadominigi bende 38 oldum doğurmak istiyorum haraketsizim bugün çıkıyımda gezeyim bari 😂
yesilkahve 3bebisanasii hemen yapıcam bunu 38+3 teyim artık çok yoruldum doğurmak istiyorum.. Oğlumun peşinde koşmaktan günde minimum 3000 adım atıyorum ama bebiş gelmeye niyetli değil, bir de o hareketi deneyeyim bakalım çok sağolun 💜
Memolininannesi mother2 bi dolaştım geldim oğlum uyusun uyansın bi daha çıkarım 😂çocuğun canına minnet zaten gezmek
3bebisanasii mother2 canim benim saglicakla kucagina al bir avazsa dogur hayirli evlat ilsun insallah Rabbim emeklerini bosa cikartmasin 🥰 eger imkanin varsa merdiven de inip çık canım cok faydalı oluyor
3bebisanasii yesilkahve dene canım mutlaka bilmiyorum ama altina yapilan yorumlarda ayni boyle hemen etki etmis 😂 insallah size de etkisi olur Bende 38+1 de dogurmustum. Simdi 3. Hamileyim bunda da denicem 😂