prenSandprenseSMomy Nurycr Glstan_bln Honeyss Memolininannesi aynı vucütta son sayılı günlerimiz heyecan dorukta 😍
prenSandprenseSMomy youaremom normal iyi aslında tabi kişinin kararına kalmş bi. Mesele sağlıkla al İnşaAllah
prenSandprenseSMomy yesilkahve ahududu çayını nerden temin edebilrm ki tavsiyeler için teşekkür ederm bende bi an önce doğurmak kucağıma almak istiyorum
yesilkahve prenSandprenseSMomy nerede yaşıyorsunuz? İstanbuldaysa bağcılara yakınsanız doktorum orda bi aktar önerdi, yoksa da internette temmuz organik diye bir sayfa var ordan alabilirsiniz 💜
Zehraumut prenSandprenseSMomy baş dönmelerim yüzünden bu hamileliğim de yürüyüş yapamıyorum ilkinde yoktu tek çıkamam başka da kimse yok gündüz yanımda birisi şart gurbet olunca malum ama saolsun binamın merdivenleri inip çıkıyorum
prenSandprenseSMomy Mothertea yaa 18 aralık bneim de doğum günüm o yüzden azıcık karmaşık duygular içerisindeym 😍
Arslannesi prenSandprenseSMomy 38+6 olduk son 8 gösteriyor uygulama ama bu gece nişanım geldi inşaALLAH cok bekletmez
prenSandprenseSMomy Arslannesi yaa nişanın erken gelmesi hadi hayırlısı inşallah hemen yürüyüş banyo merdiven başla baklım tetikleyelm 😍
prenSandprenseSMomy Papatya_000 pnarusluu sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah 😍 heycan dorukta dopuran yazsn 😍
Papatya_000 prenSandprenseSMomy şafak 27 🥹 henüz doktora gitmedim ama çok heyecanlıyım az bi zaman kaldı 😥
prenSandprenseSMomy Htp1997 aynı duygulara sahibiz sanki son zamanlar olunca geçmek bilmiyor birde ağırlaştık gibi yada içimizde canlı büyüdüğü için 😍rahatsız edio gibi azıcık
Htp1997 prenSandprenseSMomy Evet son haftalar zorlayıcı geçiyor ama bir yandan da küçük doğsunda istemiyorum değişik duygular içerisindeyim😃
pnarusluu alitalia sezeryan olursam bende 12 arakık istiyorum ama bebek böyle zaman 37 haftalık oluyor doktorum ne der bilmiyorum
alitalia pnarusluu 37 hafta için erken diyebilir bence de beklemelisiniz yani ben ikinci sezeryan olacağım 38+1 oluyorum. Zaten doktorum da 38 gibi alacaktı. 38 doldursun annesi
Arslannesi prenSandprenseSMomy birazdan kontrolüm var bakalım doktor ne dicek zaten kendi sancim başlamazsa bugun suni vermeyi düşünüyordu bebeğin kordonu boynunda olduğu için çok beklemek istemiyordu bakalim ne dicek nolcak dua edin bana çok 🤧💐🤲
Beyz19 Benimde son 18 ama dün doktora gittiğimde 2 cm açıklık ve biraz sancım çıktı bir iki günede gelebilir 🤭