Ozge1177 Kızlar memede uyuyan bebeleriniz var mı 7 buçuk aylık olduk artık gece 2saat olmadan uyanıyor sürekli aç olduğunu düşünmüyorum aynı durumu yaşayan var mı
Nurr_22_22 Ozge1177 10 aylık olduk uyku arası aglamasi mikirdanmasi anca meme ağzına girince son buluyor işi bitince dönüp ardini yatıyor nasil bu huyundan vazgecircem bende bilmiyorum 🫣🤷🤷
Agg0207 Ozge1177 peki ne zamandır bu şekilde benim de 2 aylık kızım var oda tok ama çok sık uyanıyor emzikte kabul etmiyor
nesrinmom Ozge1177 3 aylık gece emziği oldum resmen . Ağzındayken fosur fosur uyuyo çıkarmaya yeltendigim an o uyuyan bebe o değilmiş gibi patlatıyor gözlerini
Ozge1177 Agg0207 doğduğundan beri öyle alıştı sanırım bende sütüm gelsin diye ayırmıyodum ilk zamanlar öyle ola ola böyle alıştı sizin ki daha küçük bence bi yolunu bulun kesinlikle aklı erdikce hıc bırakmak istemiyolar
Bulbulyuvasi Benim de 4,5 aylık kızım ağzında sap sup yapıyor sürekli mememi enme de yok geei çekmeye çalısınca gözleri açılıyor fal taşı gibi
Ozge1177 Bulbulyuvasi aynısı ya dalana kadar bırakmak ıstemıyo zaten dalınca yatağına koyarken de kalkıyo çoğu zaman