Sedaerva Btl-Als yarım çay bardağı sirke içine 3 4 sarmısak atıp kaynatın soğusun bununla gargara yapın ağrınız geçecektir Allah’ın izniyle bı kaç gün yapın.
birmucize1 Btl-Als agriyan iltihapli olan disinin etine yarim sarimsak koy 5dk felan dursun sonra cikar ben oyle yapmistim hem acisini dindirdi hem gecti
Merve1414 Btl-Als az kalmış birazda ondan riske atmak istememislerdir benim gibi başlarda olsaydın belki yaparlardi inşallah geçer
HacerEnfal Btl-Als benimde çok agrıdı ne yapsam gecmedi ben bol bol yoğurt yemeye başladım süt içtim hergün anca öyle kesildi bir daha olmadı bi dene istersen kalsiyum seninde az demekki yoğurtla sütle destekle
Btl-Als HacerEnfal D vitaminim hamile kalmdan önce çok düşüktü zaten hep kullandım hamile kaldım şuanda da sadece decavit ve kan ilacı alıyorum onuda bu ara ihmal ettim heralde yetersiz beslenme sonucu oldu
Btl-Als birmucize1 Tabiki canım 3diş sarımsak ez içine 1tatlı kaşığı tuz 1tatlı kaşğı bal bir yemek kaşığıda sirke hepsni karıştır ağrıyan yere koy yaptım şmdi birazda olsa gerçekten rahatldm
Melek6565 @“Btl-Als”#p30448871gecmis olsun ben oğluma hamileyken yirmilik dış çıkardım bir tane 2 yaşında oğlum şimdi 33 haftalık hamileyim kızıma yine dış çıkarıyorum ilk başlar anlamadım sonradan fark etim tuzlu suyla gargara yap iyi geliyor
birmucize1 Btl-Als dun bende perisandim sarimsakla idare ettim ama birdaha olursa denicem mutlaka tesekkurler 💜