Merhaba, bebek bekleyen, isteyen herkesin hayırlısıyla kucağına sağlıklı biçimde alması temennisiyle başlayayım. 22 haftalık bir gebeyim,Gece uykumdan uyandıran alt karında şiddetli hareket ettikçe şiddeti artan sancı diye tabir edebileceğim çok şiddetli ağrılarım oluyor.Yaklaşık 1 saattir evin içinde dolaşıyorum.
İnternette biraz araştırdım Round Ligament Ağrısı olarak geçebiliyormuş ama bunun olup olmadığından emin değilim.Doktorumla görüştüm magnezyum ve parol alıp dinlenmemi söyledi ağrının geçmemesi halinde bir devlet hastanesinde ultrasona gitmemi önerdi.
Öncelikle içinizde bu şekilde sancılar yaşayan var mı bilmek isterim,doktorları ne öneriyor ya da siz ne yapıyorsunuz
Ayrıca özel bir klinikte muayene olduğum için özel hastaneden de yüksek meblağlar ödüyoruz. Megaloman bir kişilik olarak anlaşılmak istemem ama kendi kliniğine çağırmak yerine devlete yönlendirmesi ciddi bir komplikasyonda sorumluluk almak istememesi midir yoksa gaz sancısı bile olur uğraşmamak mıdır bilemiyorum bu konudaki eleştirilerinizi de bekliyorum.