Basakhilal Hiiiillllaaaallll93 hamilelikten önce saçlarım cok dökülüyordu hamilelikte hic dökülmedi cok gürleşti canlanmisti. Doğum yaptiğim gibi tekrar dökülmeye başladı 😂 daha erken haftalardasin biraz beklersen dökülmesi duracaktir
tugcesakzci Hiiiillllaaaallll93 revox diye bir şampuan var çok iyi geliyor bir de saf zeytinyağlı sabun
Petrichorers Hiiiillllaaaallll93 saç bakımı rutini için İnstagramda busecanbc diye biri var onu takip edebilirsiniz ben rutinimi onun tavsiyelerine göre oluşturdum işini biliyo
Yonca_26 Hiiiillllaaaallll93 hamile kalmazdan önce sacimi kestirmistim kisa zaman sonra hamile kaldim ve asiri derecede saclarim döküldü acilmalar oldu her ne de yapsan fayda etmez ben su an 11 haftalikim yeni düzeldi sabret düzelir seninde
Cerenpekel Hiiiillllaaaallll93 evet ilk zamanlar oluyor sonradan duruyor, doktoruna danış canım d vitamini iyi geliyor birde Bana folik asitle birlikte d vitamini damla vermişti saç dökülmesi durdu.
z2944 Enas2365 şuan bu şekilde benimdd 4bay oldu doğum yapalı yok böyle bi saç dökülmesi 🤦🏻♀️Ciddiyim kel kaldım derim görünüyor yaşlı teyzelerinki gibi
nurcan355 Hiiiillllaaaallll93 21 haftalığım hala dökülüyor avuç avuç bende bıktım bu durumdan hergün yerler saç doluyor
Cylnmrym Hiiiillllaaaallll93 kardeşim senınle aynı durumdayım saclarımı baya kestim anca baglanacak kadar bıraktıgım halde hala aşırı dökülmeye devam edıyor