Ravza21 Kızlar gece cik kötü öksürüyorum karnımı tutarak öksürüyorum kramp giriyor karnıma kronikleşmiş sanırım öksürük durduracak bişey bilen yok mu
-rzrnmrt47 Ravza21 ben kronik astım hastasıyım 23 haftalık iken benim de çok kötü öksürük başladı doktorum öksürük şurubu verdi bi haftada geçti öksürük
alitalia Ravza21 bence ihmal etmeyin doktora görünün. Bende doğal yollar denedim ama enfeksiyon değerim çok yüksek çıktı ve iki ayrı antibiyotik kullanıyorum şuan hem iğne hem de hap. Bronşit oldum ve ciğere inmiş. Çok ihmal etmeseydim belki bu kadar ilerlemezdi.
DENIZ_55 Ravza21 bende astım var zaten artınca doktoruma gittim sürüp felan verdi biraz iyiyim çok şükür inan bende öyleydim öksürürken karnım agriyor karnımı tutarak oksururdum şimdi o kadar kalmadı çok şükür sende bi doktora gozuk istersen canim geçmiş olsun bu arada
Myrs2 Geçen hafta benimde aynı şekilde öksürüğüm oluyodu geçmek bilmedi bir türlü. Anneme gittim annemde kaldım bir hafta o süre içinde annem sürekli tereyağ pekmez limon karışımı verdi bir hafta boyunca sürekli içtim geçti çok sukur
Guzelanne3435 -rzrnmrt47 bende de astim var grip oldum öksürük başladı öksürük şurubu ismi nedir acaba doktorum antibytk verdi grip içn oksurugumde bi başladığında zor gidiyor
Myrs2 Ravza21 tereyağını küçük bi tavada kızdırın üzerine biraz pekmez koyun ocaktan alınca limon sıkın ılık ılık bi kaç kasık için gün içinde aklınıza geldikçe için ozellikle yatmadan once . bir hafta bile sürmeden geçer