tuq_ba -NurseMom- benim 3. Bu ilk oglum kendi sancimla dogdu ikinci suniyle dogdu bunda da artik sancim gelmezse suni istiyorum normal olmasi icin zaten doktor onun icin bekliyor zaten normal dogum yapmisain bunu da bekleyelim diyor
mombarbie_ -NurseMom- bende mide bulantısı yok aşırı derecede yanma ve ağrı var ilaçlarlada geçmiyor oturarak uyuyorum malesef😵💫
-NurseMom- mombarbie_ gaviscon şurup denediniz mi? Ben olduğunda içiyodum hemen kesiyodu. Hamılelere özel yapılmışı var
Defnesmom_ -NurseMom- Son 38 gün. 34+4 olduk. Sezeryan istiyorum ama günü daha belli değil o yüzden uygulamaya göre 38 ama daha erken olur
2prenses_masal-oyku -NurseMom- 43 gün diyelim miğde yanması başımın tek belası bazen iyiyim bazen kötüyüm 35. Haftadaya giriyoruz bu gece 🤷🏻♀️ ocakta kucağımda inşallah 🤲🏻🥰🩷
AymTii HacerEnfal he o kısmı evet doğru. Bütün kanı senden aldığı için, senin kanındaki bi enfeksiyon ona da geçiyor ama o da senin gibi öksürmüyor yani. Bu 3. Gribim hamileliğin başından beri bi şey olmuyor merak etme 😂