iremdemirr
Sjsjsjsjshsj gerçekten öyle 😂 benim kendi sancımda olan doğumum gece sancılanmam ile başladı tam 40 haftalıktım ama aklıma hiç doğum gelmedi daha sonrasında sabaha doğru sıklaşmaya başlayınca doğum mu acaba diye dakika tuttun öndesinde 7 dakika da bir geliyordu 5 dakikaya düştü sancının düzeni annem bendeydi direk duşa soktu beni sabah saat 9 gibi duşa girince tüm sancım kesildi çıkınca iki kat artmıştı direk kadın doğum acilden giriş yaptık 6 cm açıklık dediler iki saate doğar dediler bu beni epey rahatlattı ama çook canım yanıyordu gerçekten de iki saate ıkınma hissi geldi ıkındırdılar sonra dengesizler doğum masasına götürmek için geç kaldılar beni öylece 20 adım falan yürüttüler masaya bebeğin başını bacaklarımın arasında hissediyorum düşüyo diye bağırıyorum kimsenin umrunda değil hala yürütüyorlar doğum masasına da geldik kadının biri dikiş atılıyor muu ebe sinirlendi apar topar indirdiler onu beni çıkarttılar masaya bir kere ıkındım sadece kesti zaten ebe o esnada direk çıktı çocuk