Bas00 Merhaba arkadaşlar supheli ilişkiden 1 hafta sonra normal adet günümden 3 gün erken adet oldum Ekim ayında. Kasım ayındada olmam gereken günü 2 gün gecti hala adet olmadım hamile olma olasılığım olabilirmi
Dileksue Bas00 ilk önce erken gebelik testiyle deneyebilirsiniz kan vermeden bende öyle öğrendim silik çizgi cıkınca 2 gün sonra kan verdim
Srfclkkl Bas00 şüpheli ilişkin Ekim ayında olmuş üstüne adet görmüşsün bence ihtimal yok gibi ama üstüne görme olayı olduysa ihtimal olabilir test yapmanda fayda var
Bas00 Gamzecanpolat yok maalesef ben geçen ay adet oldum diye önemsemiyordum ama hiç günüm geçmezdi neden böyle oldu anlamadim
Bas00 Gamzecanpolat yani suphelendigim ilişkiden sonra adet oldum ben yerleşme kanaması az olur diyorlar ben yoğun Bi şekilde adet oldum o yüzden hiç şüphelenmedim bu ay olması imkansız suphelendigim ilişkiden sonrada adet olmuştum aslında olabilirmi acaba yerleşme kanamasj
Bas00 Gamzecanpolat korkuyorum belki olurum diye bekliyorum ama 2 gün fecti normaldede hiç adetim geçmez
Bas00 Dileksue Bi burdan başına gelen varmi diye sormak istedim bu ay herhangi Bi şüpheli ilişki yaşamadım geçen aydan olabilme ihti.ali var ama ondada adet oldum diye pek umursamamistim geçen aydan kalıp üstüne görmüş olabilirmiyim acaba
Dileksue Bas00 yani bir belirtiniz var mı ya da Bi kaç gün beklemek gerekir sonuçta 9 ay boyunca adet olanda oluyor o yüzden bişey diyemem bilemedim herşey olabiliyor
Bas00 Gamzecanpolat bencede öyle ya tek kafamı karıştıran kolay kolay adetim geçmez erken olurum ama gecikmez
Mavilisa Bas00 bu ay antibiyotik vs kullandınız mı? İlaçlarda bazen adet gecikmesine sebep olabiliyor.