Eymenmoms Bademcik ve boğaz ağrım bar git gide şiddetleniyor başına gelen var mı hamileyken ne yapabilirim
Nfm Eymenmoms şuan bende aynı durumdayım. Limonlu çorba, sıcak pekmezli süt, bol su içiyorum. Bogazı yumuşatmak lazım. Yapabilrseniz tuzlu gargara çok iyi ama benim midem bulanıyor. Geçmiş olsun
Hilalaktscbk MerveTaer Eymenmoms 4 gün süründüm ıhlamur vs bugün geçer yarın geçer 4.gece doktoruma haber verip acile gittim gittiğinde beni arasınlar dedi. Acil doktoru hiç bir şey yapamam parol vereyim dedi kendi doktorumu aradılar 1000lik serum içine vitaminler vs. Sonra kan tahlilimde yüksek enfeksiyon çıkınca antibiyotik kullandım bir kuru öksürük kaldı atamadım halâ. Ilerletmeden bir görünün derim. Çok geçmiş olsun.
My-Duru İ33 haftalık gebeyim aynı sorun var, benim doktorum bunları önerdi. Kuşburnu çayı günde 2 kez içebilirsiniz,tuzlu su gargarası yapabilirsiniz,limonlu ılık su içebilirsiniz,bol su tüketebilirsiniz.Çok geçmiş olsun.Ama mutlaka doktorunuza da danışın.
Eymenmoms My-Duru teşekkür ederim kuşburnu çayı bitkisel olanı alacağız demi şu meyve suyu gibi olan değil